Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger

Yourshave.dk – En del af MRKK ApS

CVR. nr. 36891963

Storegade 17

8752 Østbirk

info@yourshave.dk

+45 60881057

Etableringsår: 2017

 

Betaling og levering

Vi tager imod VISA/Dankort, VISA, Mastercard, VISA Electron, Mastercard Debit, American Express og JCB

Umiddelbart efter dit køb reservere vi beløbet på dit benyttet kort. Vi trækker først pengene i det øjeblik varerne er afsendt og derved forlader vores lager.

 

Bestiller du inden kl. 12 mandag til fredag, afsender vi næste dag.

 

Vi sender vores ordrer med Post Nord direkte til din postkasse, det tager postnord 2-5 dage.

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os – også selvom du har brugt produktet. Dog glæder det kun for én brugt skraber og ét brugt blad – dine eventuelle ekstra blade skal returnes intakte.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

 

1. Har modtaget din vare

 

2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere   forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

 

3. Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives over mail til info@Yourshave.dk eller tlf. +45 61185016. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse

om dette.

 

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du har ret til at prøve én skraber samt ét blad uden forringelse af varens værdi. Og derfor sende det brugte produkt retur. Dine eventuelle ekstra blade samt tilbehør skal returnes intakte og ubrugte. Anden værdiforringelse som opstår under mangelfuld indpakning eller forkert håndtering af produktet, hæfter du selv for og fratrækkes derfor dit returbeløb.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (du hæfter dog selv for fragtomkostningerne for returforsendelsen). Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse, når vi har modtaget varerne.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Yourshave.dk – En del af MRKK ApS

Storegade 17

8752 Østbirk

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af fakturaen sammen med produkterne.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Kan sendes som almindelig brev.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb.

 

Når du handler på www.yourshave.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Yourshave.dk – En del af MRKK ApS

Storegade 17

8752 Østbirk

 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Kan sendes som brev.

 

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

 

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

 

Personoplysningerne registreres hos MRKK ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Interessenterne er de eneste med adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

 

Oplysninger afgivet til www.yourshave.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Som registreret hos Yourshave.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til yourshave.dk -via e-mail

info@ Yourshave.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Yourshave.dk (en del af MRKK ApS) på mail info@ Yourshave.dk eller tlf. 61 18 50 16. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan også benytte dig af Klageløsningen via www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@yourshave.dk.